Avagy hogyan törekedhetünk a testi és a lelki boldogság megélésére

Szeretet-Egészség-Harmónia

Szeretet-Egészség-Harmónia

"Mint fent úgy lent" avagy hogyan képes a tudat gyógyítani a testet.

Dr. Ládi Szabolcs előadása

2017. március 20. - Kasza Anita

A betegség általában komoly intő jele annak, hogy az életünk valamilyen szinten kisiklott, hogy nem vagyunk teljesek, nem vagyunk harmóniában önmagunkkal. Sajnos nem elég egészségen táplálkozni és sportolni. Ha lelki szinten és a tudat szintjén nem vagyunk rendben önmagunkkal, környezetünkkel és az univerzum törvényeivel, könnyen megtámad minket a betegség.

Miért van az, hogy gyakran hallani olyan jellegű csodákról, hogy például végstádiumú rákos betegek válnak akár évtizedekre tünetmentessé? Vagy hogyan is lehetséges az, hogy teljesen felgyógyulnak, mikor már mindenki lemondott róluk?

Dr. Ládi Szabolcs jól érthető és csodálatosan felépített módon beszél a betegség okairól és az öngyógyítási folyamat egyszerű lehetőségéről nem egészen egyórás előadása során.

Szeretettel ajánlom mindenkinek: Kasza Anita

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretet-egeszseg-harmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr5512355685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása