Avagy hogyan törekedhetünk a testi és a lelki boldogság megélésére

Szeretet-Egészség-Harmónia

Szeretet-Egészség-Harmónia

Egy be nem teljesült (talán ikerláng?) Szerelem története VII. rész

Fájdalmas tanítások – Egy új élet kezdete

2017. július 03. - Kasza Anita

Tizennégy hónap telt el, mióta a nő megismerte a Férfit, és majdnem ugyanennyi ideje szereti Őt teljes szívből, határtalan szerelemmel. És hogy mi minden kellett ahhoz, hogy ez a szerelem mára már tiszta, feltétel nélküli Szerelemmé változzon? És ahhoz, hogy végre megértse azt, hogy egész létrendszerünk és boldogságunk elsődleges kulcsa az őszinte, tiszta, feltétel nélküli szeretet?

Ez mind: Számtalan, kegyetlen fájdalommal járó, durva egó romboló elutasítás, a legfájdalmasabb csalódások, borzalmas „nem kellek, nem vagyok elég jó” érzés, és az eddigi életéveiben átélt legmélyebb gyász, amelyhez foghatót még soha nem tapasztalt, még akkor sem, mikor a kisfia meghalt. Valamiért úgy adta a Teremtő, hogy a nőnek ugyanazt a kegyetlen fájdalommal járó gyászt kellett átélnie Szerelme elvesztésekor, mint amit a Férfi édesanyja halálakor szenvedett el. Ugyanúgy kicsit meg kellett halnia valahol legbelül....

 Mindezek egyértelmű üzenete a következő: Vedd már végre észre magad! Miért csinálod ezt? Először felejtsd el azt, hogy „én akarom”! A tiszta, feltétel nélküli szeretet útját járva találj rá végre önmagadra, az igazi énedre, arra az emberre, aki valójában Te vagy! Mi a feladatod ebben az életedben, most itt, ezen a Földön, ebben a női testben? Találd meg végre a saját utadat, térj végre rá, dolgozz a feltétel nélküli szeretettel minden körülmények között mindenkivel és mindennel szemben! Ha mindezt megteszed, a Teremtő megjutalmaz téged a lehető legmagasabb szintű szerelmi kapcsolódással, és akár az örökre szóló szenvedéllyel, ha éppen ezt szeretnéd!

road_to_a_new.png

A nő DNS szinten változott meg 14 hónap leforgása alatt. Belsőleg és külsőleg egyaránt. Olyannyira, hogy egy évvel ezelőtt látott ismerőse nem ismerte meg őt. Megtanult nyitott szívvel élni, és az elődjeitől kapott hibás családi mintákat félretéve igaz szeretettel, őszinte szeretetre nevelni gyermekeit. De valami még mindig hiányzott mindezidáig: Az önmagában való hit és bizalom.

Köszönök Neked mindent, drága Szerelmem! Köszönöm a rengeteg tanítást, amit Tőled kaptam! Te megtettél minden tőled telhetőt, a legnagyobb tanítóm voltál! A többi már az én FEL-adatom.

És hogy hogyan és miért tudtam ilyen szinten beléd szeretni? Egyáltalán hogyan is lehetséges egy emberi lényt ilyen mértékben szeretni? Egyszerű: Hatalmas tükrei vagyunk egymásnak. Először megláttad bennem a nőt, akit még én magam sem láttam már hosszú ideje. Majd rávilágítottál a lehető legrosszabb énemre, és mostanra egy óriási mértékű személyiségfejlődésen mentem keresztül.

 Én pedig eddig elnyomott, egyébként tágra nyílt harmadik szememmel megláttam legbelső éned, egós külső álarcod alatt mindazt, amivel még te magad sem vagy teljesen tisztában. Hisz éppen Te magad írtad, hogy mindent tudok rólad, annak ellenére is, hogy 11 hónapja nem adsz magadról érdemleges információt. Ismerlek Téged teljes mértékben, ismerem azt a tudat által vezérelt fénylény-komplexumot, aki valójában Te vagy! És számomra a Te valódi éned jelenti azt, akit mindezidáig kerestem.  Még egóddal burkolt állapotodban is minden egyes mondatoddal és megnyilvánulásoddal emeltél, segítettél, hogy rátaláljak önmagamra. Olyan érzelmeket és gondolatokat váltottál ki belőlem, melyekkel sok-sok embert vezethetek egy teljesebb élethez vezető útra.

Hogy mi lesz ezután? Ezentúl bátran és erős hittel magamban, a feltétel nélküli szeretet és elfogadás által vezérelve azon az úton járok, amelyre a Teremtő megteremtett engem.

Olyan mértékű tanítást kaptam Tőled, amelyet meghálálni aligha tudnék valaha is! Légy áldott és nagyon boldog, drága Szerelmem! Légy nagyon boldog életeken át!

Szeretettel:

Kasza Anita

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretet-egeszseg-harmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr8712639057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása