Avagy hogyan törekedhetünk a testi és a lelki boldogság megélésére

Szeretet-Egészség-Harmónia

Szeretet-Egészség-Harmónia

Egy be nem teljesült (talán ikerláng?) Szerelem története V. rész

Családi nyaralás – Mit ér a luxus és a magával ragadó környezet, ha mindezen nem a szíved választottjával osztozol?

2017. május 03. - Kasza Anita

Két és fél hónap telt a nő és a Férfi utolsó szeretetteljes kommunikációja óta. Ezt követően a Férfi minden lehetséges kommunikációs csatornát megszakított a nővel, mindenhonnan letiltotta őt, minden lehetséges köztük lévő kapcsolódási módot törölt. Mintha soha nem is létezett volna közöttük semmiféle varázslatos villanás, egymásra kattanás és teljes mértékű lelki egymásra hangolódás.

tenerife.jpg

Ekkor a nő családi nyaralásra utazott – a télből a nyárba – férjével és két gyermekével együtt. Bár szinte az utolsó pillanatig abban reménykedett, hogy megtörténik a csoda, és férje helyett Szerelmével utazhat el nyaralásuk helyszínére: arra a varázslatos szigetre, ahol már életében többször is volt szerencséje tartózkodni, és amelyet oly nagyon szeret.
De mindhiába. A várt csoda nem következett be, és a nő férjével repült el erre a csodaszép helyszínre.  Ekkor úgy állt hozzá az egész nyaraláshoz, hogy így is csodálatos lesz, és ennek valamiért így kellett történnie.  És talán kaphat még egy esélyt, hogy helyrehozza a házasságát, hogy talán újra élednek az egykori, férjéhez fűződő gyengéd, szerelmes szálak. Azonban nem így történt.
Mikor megérkeztek szállásukhoz, kiderült, hogy technikai okok miatt egy másik helyszínen kapnak apartmant. Hosszú volt a nap és az utazás két kicsi türelmetlen gyermekkel, ezért a nő kissé kiakadt, hogy miért kell még ennek is így történnie.
De mihelyst csereapartmanjuk helyszínére érkeztek, hatalmas meglepetésben volt részük: még soha sem tartózkodtak ehhez fogható luxusapartmanban. Az épület, melyben kizárólagosan ők négyen tartózkodtak, három szintet foglalt magába, és minden lehetséges luxusberendezéssel felszerelt volt. Nagyobb volt, mint a lakás, amiben éltek. Saját medencével, pezsgőmedencével és szaunával rendelkezett.
Teljes mértékben minden adott volt egy tökéletes nyaraláshoz: A teljesen felszerelt apartman, a luxuskörülmények, a magával ragadó, gyönyörű helyszín, a kellemes, nyárias hőmérséklet, a pálmafák, az óceán, az éttermekben a finomabbnál finomabb hús- és tejtermékmentes ételek, a bevásárlóközpontban a számtalan mennyei egzotikus gyümölcs és organikus gazdálkodásból származó növényi élelmiszerek  a magyarországinál jóval szélesebb választékban és kedvezőbb árakon… 
De hiába. Mindez nem volt elég….. Helyesebben fogalmazva, szinte semmit sem ért a nő szemében. Mert ő inkább aludt volna egy hideg és rideg utcán, és evett volna száraz kenyeret, ha ez kellett volna ahhoz, hogy Szerelmével lehessen.
És hogy és képes legyen a nyaralás alatt fenntartani a látszatot, és képes legyen eleget tenni férje intim jellegű közeledéseinek, minden egyes este nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott…  De még így is borzalmas volt számára mindezt megtennie. Nem akarta férjét megbántani, és nem szerette volna a családi nyaralást elrontani. Mindenképpen fenn akarta tartani látszatát annak, hogy minden rendben van, és így is lesz.
Alkoholfogyasztásával azonban nem, hogy előrelendítette volna saját magát, hanem még inkább elborította elméjét és tudatállapotát, és visszalendítette egész lényét a fejlődésben. Ezzel még tovább mélyítette a közte és Szerelme között meglévő mély szakadékot.

És kérdezem én: Megérte? Megérte ilyen hosszú időn keresztül becsapnia férjét, gyermekeit és legfőképpen saját magát is??

Az alábbi verseket az odafelé történő repülőúton írta:

Felhők felett…

Felhők felett kémlelem a vakító kék eget,
Szárnyalok Föld felett, s repül a képzelet.
Alattam rikító hófelhők, s fognám most két kezed,
Mintha hófedte dombok lennének,
Hol ölelnélek Tégedet.

Hófedte dombok közt ölelnélek Tégedet,
Dombokról siklanánk együtt, én Édesem,
Sugárzó napfényben ragyogna arcunk fényesen,
S közben összefonódott szívünk szárnyalna,
Miközben nincs más, csak én és Te!

 

Repülőn

Marokkó felett tiszta most az égbolt.
Repülök, s szívemben, mi nem is oly rég volt.
Nem is oly rég volt, és oly igaz és szép volt!
Lelkem újra lángra lobban, szívem úgy ég most!

Lelkesen lángolok, s eláll a lélegzet,
Lelkem lát, Édesem, ahogy leszállsz most énvelem.
S lelkünk együtt lángol e kellemes melegben,
Lila felhő száll felettünk és szárnyal Szerelmünk,
Örökre csak Teveled!

 

Folytatás hamarosan következik...

 

Őszinte, segítő szándékú szeretettel:

Kasza Anita

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretet-egeszseg-harmonia.blog.hu/api/trackback/id/tr1412477355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása